Specialisaties


  • Permanente make - up

Altijd een verzorgd uiterlijk    WENKBRAUWEN :  Dunne of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met PMU volledig gecorigeerd.
Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met PMU worden bijgewerkt.
 
EYELINERS :  Oogleden en wimpers laten de ogen spreken.
Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd .
Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag.
 
LIPPEN :  Bij lipcontouren kan met PMU een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt.U kan kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur of voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vorm geeft.

Voor wie is permanent make-up en hoe lang blijft het 

Voor bijna iedereen. Voor iedereen die een correctie nodig heeft, voor diegenen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen,voor slechtzienden, kortom PMU is geschikt voor iedereen.
PMU zal in de loop der tijd vervagen.Dit komt door de natuurlijke celvernieuwing,het afweersysteem en invloed van UV-licht.
 
Over het algemeen blijft PMU drie tot vijf jaar zitten,dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Laser ontharing

Ruim 20 jaar is instituut HEBEA gespecialiseerd in electrisch ontharen volgens de blend methode. Daar er steeds meer vraag is naar laser ontharing hebben wij, gedurende twee jaar,  een grondig marktonderzoek gedaan naar deze vorm van ontharen.
 
Diode laser : De diode laser is de enige laser waarmee in de US permanente haarreductie mag worden geclaimd. Klinische studies hebben de werkzaamheden van deze lasersoort aangetoond. De diodelaser is uitgerust met een geintegreerd koelsysteem in het handvat, wekt gedurende een fractie van een seconde krachtige pulsen op, die inwerken op meerdere haarzakjes. Het pigment in het haarzakje zet de energie om in warmte, waarna hij wordt vernietigd. Meerdere behandelingen zijn nodig om een optimaal rendement uit de behandeling te halen. Het exacte aantal is afhankelijk van het aantal haren dat zich in de groeifase bevindt. Een laserbehandeling bestaat dan ook meestal uit vier tot max. acht behandelingen.
 
Flitslamp of laser ?  Instituut HEBEA heeft bewust voor deze  laser gekozen en niet voor een flitslamp, omdat de werking van laser onderbouwd is door veel wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast is laser bij goed gebruik absoluut veilig, maar bovendien wil instituut HEBEA het allerbeste bieden aan zijn klanten.
 
Diodelaser in combinatie met de Blend methode : Met de laser kunnen wij niet alle haren behandelen, namelijk de blonde en grijze haren ìpaktî de laser niet . Het zijn dan ook deze haren die wij behandelen met de naald (blend methode). Instituut HEBEA heeft er voor gekozen om een apparaat te huren om zo de nieuwste ontwikkelingen op gebied van lasertechnieken te kunnen volgen en zo verzekerd te zijn van het nieuwste v/h nieuwste.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • Electrisch ontharen volgens de blend methode

Dit is de meest nieuwe techniek en om verschillende redenen de meest te prefereren elektrische methode van ontharen.  
De voordelen : sneller dan elektrolyse / minder pijnlijk dan diathermie / minder gevaar voor littekens / geschikt voor alle haarkleuren, ook witte en grijze haren.
Het is een definitieve manier van ontharen, met een geringe kans op nagroei.  De naald van het epileertoestel wordt langs het haar in de haarfollikel gestoken, waardoor de haarwortel wordt bereikt.
Door middel van een stroomstootje wordt de haarwortel verhit, zodat het haar moeiteloos uit de haarschacht kan verwijderd worden.