Specialisaties


  • Permanente make - up

Altijd een verzorgd uiterlijk    WENKBRAUWEN :  Dunne of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met PMU volledig gecorigeerd.
Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met PMU worden bijgewerkt.
 
EYELINERS :  Oogleden en wimpers laten de ogen spreken.
Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd .
Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag.
 
LIPPEN :  Bij lipcontouren kan met PMU een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt.U kan kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur of voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vorm geeft.

Voor wie is permanent make-up en hoe lang blijft het 

Voor bijna iedereen. Voor iedereen die een correctie nodig heeft, voor diegenen met een allergie bij gewone make-up, voor sportieve mensen,voor slechtzienden, kortom PMU is geschikt voor iedereen.
PMU zal in de loop der tijd vervagen.Dit komt door de natuurlijke celvernieuwing,het afweersysteem en invloed van UV-licht.
 
Over het algemeen blijft PMU drie tot vijf jaar zitten,dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Laser ontharing

    U kan terecht bij onze partner www.dermalaser.be 
    U kan een afspraak online boeken.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • Electrisch ontharen volgens de blend methode

Dit is de meest nieuwe techniek en om verschillende redenen de meest te prefereren elektrische methode van ontharen.  
De voordelen : sneller dan elektrolyse / minder pijnlijk dan diathermie / minder gevaar voor littekens / geschikt voor alle haarkleuren, ook witte en grijze haren.
Het is een definitieve manier van ontharen, met een geringe kans op nagroei.  De naald van het epileertoestel wordt langs het haar in de haarfollikel gestoken, waardoor de haarwortel wordt bereikt.
Door middel van een stroomstootje wordt de haarwortel verhit, zodat het haar moeiteloos uit de haarschacht kan verwijderd worden.